Värmeskydd och håroljor

Värmeskydd är avgörande för hårets kvalitet om man stylar håret ofta. För att håret ska orka med all styling och inte påverkas behöver man ha värmeskydd i håret innan styling. Denna produkt lägger sig som ett skyddande lager runt hårstråna och skyddar håret mot den skadliga värmen det utsätts för när håret stylas med olika verktyg. Ett värmeskydd fungerar i stort sett som ett solskydd gör för huden. Ett värmeskydd ska appliceras från roten ut till topparna av håret innan man påbörjar värmestyling av håret. Det finns en del olika sorters värmeskydd att välja mellan på marknaden, man kan välja allt från krämform till sprayform.

För att ge håret extra näring och skydd är det bra att använda sig av håroljor.

Håroljan är en produkt som idag börjar bli mer och mer populär på marknaden. Denna produkt är fylld med vitaminer och mineraler för att stärka håret och ge det vad det har behov av.

Det är en perfekt produkt att behandla färgat och skadat hår eller för att ge håret extra glans. Det finns även närande håroljor på marknaden som innehåller värmeskydd för att slippa använda sig av flera olika produkter.

Håroljor är väldigt dryga och räcker väldigt länge och därför är det bra att investera i en bra olja för att hålla håret så friskt som möjligt, så länge som möjligt.

Ett par droppar är tillräckligt för att ge håret nytt liv och lyster. Det är viktigt att använda sig av en olja som matchar ditt hår och dina önskemål. Hårolja hjälper även till att göra håret mjukt och lent och håller kluvna toppar borta en längre tid.

Det finns även oljor som är anpassade för frissigt och lockigt hår, som dämpar ner det frissiga i håret och framhäver de fina vackra lockarna i håret istället.

Värmeskydd och håroljor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top