Vad gör egentligen en hårinpackning?

Ibland känns det som att håret är så livlöst och torrt vad man än gör. För att kunna reparera håret, återfukta och få tillbaka lystern i såna stunder bör man använda sig av hårinpackningar.

Hårinpackning är precis vad ansiktsmasker är för huden, en mask för håret.

En inpackning hjälper till att återfukta håret på djupet och jobbar stärkande. Det är en produkt med koncentrerade ingredienser som är närande och gör håret både fräscht och hälsosamt. Inpackningen bör användas 2-3 gånger i veckan för en bra hårhälsa.

Det finns olika inpackningar som är anpassade för olika behov som till exempel frissigt hår, slitet hår, tunt hår och kluvna toppar. Det är viktigt att välja en hårinpackning som är passande för den hårtyp och hårkvalitet man har.

En inpackning ska användas efter schamponering av håret och ska helst appliceras på att handdukstorkat hår, det ska få sitta några minuter i håret för att kunna uppnå en effektiv behandling.

Inpackningar är fyllda med vitaminer, mineraler och proteiner som både stärker håret och ger mer volym till håret. Det ökar även hårets lyster som i sin tur leder till ett mer hälsosamt utseende.

Vad gör egentligen en hårinpackning?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top