Skönhet för män

Att ta hand om kropp, hår och hud är viktigt både för män och kvinnor. Statistik visar ett stigande intresse för hud- och hårvård även för män vilket är jättekul. Förhoppningsvis är tiden då män endast använder sig av produkterna “dubbeldusch” och “axe” snart långt borta.

Vårda skägget

Skägget är en kär ägodel för många män. Skäggbalsam, olja och vax är några av de produkter som är viktiga om du vill ha ett långt och välmående skägg. Varumärket American crew inriktar sig på härlig hår- och hudvård för män och har ett stort utbud av produkter till ditt skägg.

Mjukgörande kroppsvård

Ingen tycker om torr hud, sprickor och rivande fötter. Ta hand om din kropp ordentligt så slipper du dessa problem. En ansiktskräm med ett utslätande serum är en bra rutin för morgonen. Efter varje dusch bör du också smörja in dig med en fet body lotion eller body butter. Till fötterna kan du använda en fotfil och en fet fotkräm. Mjuka och härliga fötter får man inte av sig själv, det krävs mycket omvårdnad men det är en process som lönar sig.

Hårvård för män

Ingen vill komma hem till en man och upptäcka att den enda flaskan i hans dusch är en dubbeldusch eller affärens billigaste schampo. Det finns så många bra schampon och balsam att välja mellan att det nästan blir för mycket. Det man ska kolla efter är vilken längd och hårkvalitet man har, och sedan välja passande hårvård efter det. En frisör kan hjälpa dig att välja rätt produkter. Använder du hårfön eller plattång regelbundet? Glöm för allt i världen inte att använda värmeskydd till håret. På det sättet slits håret inte lika mycket och bibehåller sin kvalitet lite längre.

Skönhet för män

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top