Makeup för tonåringar

Tonåringar kommer oundvikligen att gå igenom den tuffa övergången från barndom till ung vuxen. Det innebär ofta ett sökande efter en egen identitet både när det gäller klädstil och smink. För att hitta den image som dom trivs bäst med kommer en tonåring att experimentera en hel del. Makeup är en ganska stor del av denna process och ger dom möjlighet att förstärka sitt utseende eller dölja vad de inte tycker om.

Mognadsprocessen

Att vårda sitt utseende och börja använda smink är en viktig del av mognadsprocessen och ett första steg att ta ansvar för sig själv. En del föräldrar kanske tycker att det är för tidigt för en trettonåring att börja sminka sig och vill att de ska vänta några år. Ett tips är att inte säga nej utan hjälp istället din tonåring att köpa smink som ger ett fint naturligt utseende. Oavsett ålder på din tonåring bör de skaffa sig en grundmakeup (av god kvalitet till budgetpris) som till exempel innehåller en concealer, mineralsmink eller bronspulver (kan även användas som ögonskugga), mascara, eyeliner och färgad läppglans. Var noga med att informera att smink är samma som en hygienartikel och att de inte ska dela smink med sina kompisar.

Snygga kläder

För en tonåring är utseendet viktigt och att ha snygga kläder är jätteviktigt. Kids Brand Store erbjuder till exempel ett brett sortiment av Gant kläder för barn och ungdomar till bra pris. Gant har blivit ett självklart modeval för både tjejer och killar och är en av de mest populära varumärkena på marnaden idag. Kläder från Gant är av hög kvalitet och snygg design som fungerar lika bra i skolan som på släktmiddagen. Du kan exempelvis välja mellan Gant hoodies, t-shirts, slim jeans, sweat pants, tröjor eller accessoarer. När du handlar hos Kids Brand Store online kan du i lugn och ro köpa snygga och populära plagg från Gant till din tonåring som han eller hon garanterat kommer att älska.

Översminka inte

Som alla vet älskar barn smink och orsakar gärna kaos med mammas makeup. Även om en tonåring är lite äldre kommer de ändå att behöva lära sig hur man sminkar sig. Ett tips är boka tid med en expert eller själv visa din tonåring hur man gör. Det är viktigt är att de lär sig att inte översminka sig till vardags utan att de sparar festmakupen till festen.

Makeup för tonåringar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top