Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Viktsula för alla som lever ett aktivt liv

WEIGHTSOLES® är en helt ny sula tillverkad av ett unikt patenterat viktmaterial. Varje sula väger 227 gram vilket gör att vid varje aktivitet där foten lämnar marken, t.ex. löpning, så kommer motståndet i varje rörelse öka, och därmed ökar kaloriförbränningen, syreintaget och förbränning av kolhydrater.

WEIGHTSOLES® är ett träningsredskap i form av ett skoinlägg. Sulan ökar inte bara prestationsförmågan och förbränningen, den är också bekväm eftersom foten får både stöd och dämpning i varje steg. Om man är ute och går i cirka en timme har man burit med sig fem ton på ett skonsamt sätt under sin promenad.

Fysiologiska tester visar mycket goda resultat: 23,3% ökad förbränning av kolhydrater
20, 6 % ökad syreupptagning
11, 6 % ökad kaloriförbrukning

Den nya viktsulan passar för alla som lever ett aktivt liv samt för den som vill komma igång med träningen. Weightsoles skapar en enkel väg till motion och förbränning och kan användas vid många olika tillfällen – alltifrån en daglig promenad till träningspass på elitnivå.

WEIGHTSOLES® kostar 499 kr/paret och finns hos utvalda återförsäljare som Stadium, NK Sport, Kronans Apotek, Lloyds Apotek och Länna Sport.

Danny Saucedo – artist, ambassadör och investerare i ABG, företaget som tagit fram Weightsoles säger: ”ABG står för mycket av det som jag står för. Jag gillar att deras produkter är utvecklade för att hjälpa människor att leva hälsosammare. Jag vill att folk ska lyfta rumpan från soffan och röra på sig! Därför känns det här helt rätt. Det var främst WEIGHTSOLES® som fick mig att satsa. Det är en sjukt bra idé!”

Berättelsen om WEIGHTSOLES®, originalet från USA

Dr Ken Sylvester var inte mycket för träning men gillade att promenera. Han funderade på hur promenaderna kunde göras effektivare. En dag klippte han ut bly från material som röntgenläkarna använde för att skydda sig mot strålning och placerade det i sina skor.
Kompisen Ron Stratten, fystränare inom amerikansk fotboll, basket och friidrott, blev eld och lågor. Han ville testa sulorna på träningarna. Effekten kom snabbt. På bara några veckor ökade hans team sin prestationsförmåga i styrka, snabbhet och uthållighet.

Om testerna

Ansvarig för fysiologiskt tester är Michael Svensson, medicine doktor och idrottsfysiolog vid Onemetrics AB.

Användning och skötsel

Weightsoles är anti-bakteriella, odörbehandlade samt motverkar fotsvamp.

Active Brands Group

Aktiv Brands Group AB är ett internationellt distributionsbolag med fokus på högkvalitativa produkter relaterade till hälsa, idrott och medicin.
Vi representerar våra varumärken i olika länder runt om i världen.

Nu har du chansen att vinna dessa sulor! Dom kommer upp som veckans instagramtävling nu på söndag.

Följ oss på @modernlifestyle.se , som missar du inget. Det kommer även upp en påminnelse på vår Facebooksida. Så följ den också!