Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Tatueringsborttagning med PicoSure laser

tatueringsborttagning på eraze

Har du funderat på att ta bort din tatuering? Nu finns världens mest avancerade laserteknologi PicoSure®.

Detta innebär:
Bättre borttagning av alla färger ,inklusive traditionellt svåra färger som blå, grön, röd och gul.
Snabbare borttagning genom färre behandlingar, än då man använder traditionell Q-Switch. Dessutom  utsätter man inte pigmentet och det omkringliggande området för någon högre temperatur, vilket leder till
Snabbare återhämtning och kortare tid mellan behandlingarna.

Malin Tilja tatueringsborttagning

Resultatet av sju behandlingar med PicoSure laser.Eraze stockholm

Att ta bort en tatuering kan ta allt ifrån tre till tio behandlingar beroende på olika faktorer. Hur länge man haft tatueringen, vilka färger den har och hur den är gjord är några av faktorerna som spelar in. Det normala är fem till sju behandlingar.

Eftersom det går snabbare att få bort tatueringen med PicoSure lasern än metoder man använt tidigare, blir totalkostnaden lägre.

Gör det ont att ta bort tatueringen med laser?

-Ja, det gör ont. Men det går väldigt snabbt. En normalstor tatuering behandlas under 30-60 sekunder. Innan och under behandlingen kyler man huden och det bedövar litegrann. Sedan väntar man minst fem veckor innan man gör nästa behandling, så att huden får vila ordentligt.

Ger det några skador på huden?

-PicoSure lasern är så skonsam för huden ,så den ger inga skador om man sköter om huden som man blir informerad. Det gäller att smörja tatueringen mellan behandlingarna och att skydda området från stark sol. Tidigare metoder har i vissa fall gett fula ärr. Detta kan man nu undkomma med PicoSure lasern.

Pico sure laser

Vad kostar behandlingen?

-Det är väldigt individuellt. Det krävs en konsultation för att kunna fastställa priset. En tatuering som ovan kostar ungefär 2000 kronor per behandling att ta bort.

Vart kan jag vända mig?

-Eraze är den enda kliniken i Skandinavien som använder världens mest avancerade laserteknologi PicoSure®.

Med sitt huvudsäte i Norge har de nu expanderat till Stockholm och finns på Östermalm. Besök hemsidan för tidsbokning och rådgivning. www.eraze.se

Malin Tilja & Jeanette Wallinder på Eraze

 

Vill du följa min tatueringsborttagning? Läs mer i bloggen www.malintilja.se under kategori tatueringsborttagning / IPL.