Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Stylistens favorit- del 3

Jessica Löwencrantz stylar tjejerna i She´s got the look

Vår tredje och sista stylist som plockar fram sitt favorit plagg är ingen mindre än Jessica Löwencrantz, som bland annat stylade tjejerna i TV4 produktionen ”She´s got the look”.

-Jag jobbar väldigt brett med styling; allt ifrån TV-produktioner till plåtningar för de större magasinen, till merchandising inom retail.
Inom TV och tryckt media jobbar man ju utifrån ett format; en idé och kreativiteten kan flöda. Jobbar man inom retail gäller det att plocka fram sin allra mest kommersiella sida så att kundernas köpsug väcks.

Men det som jag brinner allra mest för; är mina privata uppdrag från personer inom näringslivet, politiken, kulturen med flera. Människor som saknar tiden eller ett genuint intresse för shopping, men som är i ett faktiskt behov av att ha en väl fungerande garderob i sitt arbete, och som dessutom förstärker deras egna personliga varumärke.

Trots snö och minusgrader så är det faktiskt VÅR i vår bransch, och då vill jag slå ett slag för jeansjackan!
Eftersom jag är löjligt förtjust i alla former av militanta plagg; så faller mitt val givetvis på Balmains denimskapelse.

stylisten Jessica Löwencrantz visar vårmode 2016

Jackan kostar 4995:-  på Strandvägen 9, och är ett plagg som du aldrig någonsin kommer att behöva göra dig av med. En cool klassiker!