Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Stylistens favorit – del 2

stylisten Anna Hjertén

Vår andra stylist som presenterar sitt personliga favoritplagg i garderoben är Anna Hjertén.

-Jag jobbar som frilansande stylist inom underhållnings-TV och reklam, både rörlig- och stillbild. Det jag gör allra mest är underhållningsprogram som Sveriges Mästerkock, Paradise Hotel, program med Carina Berg och Christine Meltzer, program med Filip och Fredrik, Kristallengalan, Idrottsgalan och mycket mer.

När jag klär en programledare för ett TV program utgår jag dels från känslan, stilen och scenografin i programmet men också naturligtvis från personligheten och kroppstypen på personen i fråga. Jag har alltid varit väldigt intresserad av mode, trender, tygmaterial och färger vilket jag har stor nytta av i mitt jobb. Men det gäller också att ha ett öga för vad varje individuell person passar och känner sig bekväm i, det är nästan det viktigaste av allt.

Ett av mina favoritplagg är dessa byxor från Rodebjer.

Modestylisten Anna Hjertén

Svarta byxor från Rodebjer

 

Sköna, bekväma och snygga! Det är den perfekta kombon. Dessutom gillar jag verkligen brodyren längst ner. En diskret detalj men som ändå sticker ut. Jag gillar plagg som går att kombinera med både klackar och lågskor, det gör att användningsområdet blir bredare och man kan experimentera mer med sina outfits.

Byxor med detaljer från Rodebjer

Byxorna  finns där Rodebjer säljs, kostar 2299 kronor.