Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Stronger – Get this shit done

coola träningskläder från Stronger

Ur en ny hälsomedveten värld med växande intresse för träning och hälsa hämtades inspirationen till vad som idag är STRONGER.se. Motivationskulturen i sociala medier banade vägen till ett helt nytt träningsmode och genom uttrycksfulla citat och motiv planterade Stronger grunden för en helt ny typ av träningskläder.

 

STRONGER träningskläder

Stronger grundades 2013 och har med en banbrytande kombination av träning, mode, motivation och med mål att inspirera kvinnor, till en mer självsäker och hälsosam livsstil, blivit en snabbt växande organisation och en pionjär inom träningsmode för kvinnor.

Med nytänkande och lyhördhet studerar Stronger dagligen träningstrender i allt från sociala medier till modebranschen. Fokus ligger på designarbetet och framtagningen av unika mönster och träningsprodukter som gör träningen roligare och motiverar, både i och utanför gymmet.

stronger-camo-traningshandskar-249-kr

Kollektionerna präglas av ett kreativt designteam som i samspel med modeprofiler och kreatörer genomgår flera noggranna urvalsprocesser innan produkten slutligen tas till produktion. Med den egna distributionskanalen STRONGER.se har man lyckats skaffa sig en nära relation till sina kunder och kan därmed anpassa sortimentet efter kundens behov och efterfrågan.

Med korta ledtider mellan design och produktion till färdig produkt har Stronger också den unika förmågan att vara flexibla i framtagningen av prover och kan därmed snabbt anamma det senaste inom träningsvärlden.

Träningsbyxor från STRONGER

Strongers sortiment består av träningsbyxor och shorts, linnen, tröjor, sport-bhs, t-shirts samt diverse träningsaccessoarer som handskar, armband och väskor. Prisspannet är 59 till 599 kr.

Stronger har utöver Sverige även filial i Norge och Holland och levererar via hemsidan över hela världen.

Dessa urläckra träningskläder är anledning nog att masa sig iväg till gymmet för att” Get this shit done

STRONGER träningshandskar