Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Hetaste spatrenderna 2017

spa

Hetaste Spatrenderna 2017

Ordet SPA är inte längre enbart, salus per aqua, det vill säga hälsa genom vatten. De senaste SPA trenderna är så mycket mer…

MEDI

I USA är trenden med Medi-spa enorm. Tanken är att du ska kunna få en helhetsrenovering från topp till tå. Allt från traditionella spabehandlingar med massage och ansiktsbehandlingar till medicinsk hudvård som botox, restylane och tandblekning står på agendan om du väljer ett Medi-spa..

I Stockholm finns exempelvis Blue Medi Spa.

SÖMN

Det är lyx att sova. Denna trenden bygger på EN god natts sömn. Länge har det fokuserats på träning och hälsa men i denna stressiga tid läggs nu mer fokus på sömn. Avslappnande behandlingar, powernaps och ny sömnhygien har blivit den nya heta spa-trenden.

Res bort och unna dig själv en god natts sömn!

ASIAN

Asieninspirerade span har funnits ett tag nu men trenden håller i sig och blir bara större i vår längtan efter helhet, balans och harmoni. Asiatiska span har ett holistiskt synsätt som innefattar både kroppen och själen. Trenden kommer från Östasien och inspirerar och influerar span över hela världen med sin livsfilosofi av balansen mellan yin och yang.

Vill du besöka ett asiatiskt spa så har Yasuragi i Stockholm och Varbergs stadshotell  denna typen av spa.