Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Alla vinnare i Organic Beauty Awards

Green Beautyday

Idag hölls Organic Beauty Awards 2017. Många fantastiska produkter var nominerade.

För andra året i rad har de bästa naturliga och ekologiska skönhetsprodukterna korats i Organic Beauty Awards. Totalt 19 vinnare har utsetts, varav majoriteten svenska varumärken.

Här är hela listan på alla vinnare i olika kategorier.

ANSIKTSVÅRD
Bästa Ansiktsrengöring: Naturativ Cleansing Milk
Juryns motivering: Enkel men effektiv produkt som håller vad den lovar där andra går bet. Dryg, funktionell och vårdande på samma gång.

Bästa Ansiktscreme: Wise Face Cream Vital
Juryns motivering: Ansiktskräm som stärker och förbereder huden för situationer som gör hudbarriären svag. Svensk hudvård som levererar och ger långvarigt resultat.

Bästa Specialprodukt för Ansikte: Abloom Organic Eye Cream
Juryns motivering: Produkt som ger kärlek och vård till trötta ögon som behöver rast och vila. Svalkar, dämpar och stärker, precis som man önskar.

Bästa Ansikts Olja/Serum: Loelle Organic Face Serum Barbary Fig Seed Oil
Juryns motivering: Produkt som levererar resultat i elegant förpackning. Enkel men precis i både utförande och användande.

Årets Nyhet Ansikte: Neal ́s Yard Remedies Oil Free Hydrating Facial Serum
Juryns motivering: En svalkande och efterlängtad uppstramare där fina, ekologiska örter fyller huden rejält med näring på djupet både morgon och kväll.

KROPPSVÅRD
Bästa Dusch/Badprodukt: Le Soap Wood
Juryns motivering: En flytande välgörare i dubbelbemärkelse. Förutom att noga utvalda ingredienser gör huden skonsamt ren utan att torka ut, får Barnens Rätt I Samhället också en liten del.

Bästa Vårdande Kroppsprodukt: BioAroma Deep Hydrating Body Serum
Juryns motivering: Med sammetslen känsla ger denna fräscha väldoftande produkt allt man kan önska sig. Släcker hudens törst och tack vare sin lätta konsistens går den snabbt in i huden.

Bästa Kroppsolja: BARR Sweden Snow Oil
Juryns motivering: Pigg uppstickare som ger sinnena och kroppen en välbehövlig kick som varar länge och dessutom efterlämnar en härlig doft som man bara vill ha mer av.

Bästa Deodorant: Ljung Hudvård Ekologisk Deodorant Hjortronblom
Juryns motivering: Lika naturlig och fräsch som namnet, med en härlig svag doft som gifter sig med vilken parfym som helst. Utan kladd håller den dig fräsch hela dagen och kvällen.

Årets Nyhet Kropp: M Picaut Goodness Glow Oil All Over Dry Oil
Juryns motivering: Gudomlig produkt som ger näring och skydd oavsett väder och klimat. Strålande svensk hudvård när den är som bäst.

MAKEUP
Bästa Ansiktsmakeup: Zao Organic Makeup Shine-Up Highlighter
Juryns motivering: Denna glammiga produkt i vacker förpackning gör det den ska. Förstärker dragen och ger en magisk lyster till huden.

Bästa Ögonmakeup: INIKA Pressed Mineral Eye Shadow Duo
Juryns motivering: Oemotståndlig för användaren, som garanterat hamnar i blickfånget. Glamour i dubbel bemärkelse.

Bästa Läppmakeup: Maria Åkerberg Lip Care Color Fabulous
Juryns motivering: Smidig i både formula och känsla. Ger ett hållbart resultat utan att torka ut eller smeta utanför. Lyx i fin förpackning.

HÅRVÅRD
Bästa Hårvårdsserie: Bruns Frisörer Bruns Schampo & Balsam no. 03
Juryns motivering: Formula som rengör effektivt utan att torka ut eller irritera. Ger salongskänsla och ett lyxigt resultat. En klar favorit i badrummet.

Bästa Hårstylingprodukt: Yarok Feed Your Ends Leave In Conditioner
Juryns motivering: Äntligen en stylingprodukt som ger catwalkresultat. Smidig i sin formula och levererar underverk i rätta händer.

ÖVRIGA KATEGORIER
Bästa Familjeprodukt: Maria Åkerberg Baby Oil
Juryns motivering: Denna multifunktionella produkt passar både stora och små. Skyddar, rengör och vårdar med sammetslent resultat.

Bästa Solprodukt: Biosolis Melt-In Cream spf 30
Juryns motivering: Utan tvekan vill man ha med denna på sin resa. Den gör jobbet med önskat resultat på vilken breddgrad som helst. Krämen smälter in i huden och den milda behagliga doften tar en direkt till beachen.

Bästa Herrprodukt: Weleda After Shave Balm
Juryns motivering: En svalkande produkt med behaglig doft som snabbt återfuktar och lugnar huden. En skön trygghet i necessären.

Årets Produkt: Maria Åkerberg Eye Creme More
Framröstad av svenska folket: Konsumenterna röstade fram denna svensktillverkade produkt, som med sitt upplyftande och iögonfallande resultat blev vald till Årets Produkt 2017.

Precis som i fjol dominerade Maria Åkerberg och tog hem tre vinster! Stort grattis!

Maria Åkerberg

Prisutdelningen skedde på den gröna skönhetsdagen Green Beauty Day i centrala Stockholm