Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

One by Sara Biderman

Sara Biderman smycken

Kändisstylisten Sara Biderman har designat smyckeskollektionen One, i samarbete med CU Jewellery.

CU Jewellery tillverkar tidlösa handgjorda smycken i hög kvalitet av återvunnet silver. Modern Lifestyle älskar att man tar tillvara på silver som har en historia bakom sig och att det är ett bra miljötänk.

Så här säger Sara själv om kollektionen:

”Ni vet de där smyckena man tar på sig varje morgon när man kliver upp, de man alltid bär och de man känner sig helt naken utan. De där som höjer varje outfit, funkar både till vardag och fest och som man alltid känner sig lite extra fin i.

Det är exakt den känslan jag vill få er att känna när ni bär dessa smycken och det var den genomgående inspirationen till den här kollektionen. Min vision var enkel, jag ville skapa nätta, stilrena och tidlösa smycken som kompletterar varandra. I den här samlingen vill jag att det ska kännas lika självklart att använda ett smycke individuellt, som att använda alla tillsammans i olika kombinationer. Det har varit så kul att få utlopp för min kreativitet tillsammans med tjejerna bakom CU Jewellery, och jag hoppas att ni ska tycka om smyckena lika mycket som jag gör!”

Yes Sara, vi vet precis vad du menar!

Stilrena, enkla och samtidigt festliga smycken som passar alla. Vardag eller fest? Det spelar ingen roll. Smyckerna är för alla tillfällen och vi älskar dem!

Sara Biderman smycken

One by Sara Biderman lanseras i bland annat Åhlens butiker och online den 25 november 2016.