Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Mirrokeln – Den nya accessoaren

Mirrokeln

Med åren får de flesta av oss sämre syn och armarna räcker inte alltid till. Det blir allt svårare att läsa menyn på restaurangen, tidningen på morgonen och det finstilta på krämburken I badrumsskåpet. Visst fungerar det att gräva fram ett par läsglasögon från handväskan när ögonen sviker. Men allt som oftast upptäcker många att glasögonen inte alls ligger där de ska utan har fått ben och hamnat någon helt annan stans.
Mirre Dehlin, för många känd som “Robinson-Mirre” har alltid varit en problemlösare. Löser hon inte folks hårproblem på den egna frisörsalongen “Mirres” på Kungsholmen, så klurar hon på smarta lösningar som kan underlätta vardagen.
Mirrokeln är en sådan fiffig uppfinning.
Den fungerar som ett förstoringsglas och alla kan använda den och som namnet antyder så är det Mirre som ligger bakom denna nya accessoar.

Mirre Dehlin

Med en Mirrokel har du den snabba lösningen utan krångel. Genom att fästa  mirrokeln I ditt halsband, i en kedja i kavajen eller din handväska så har du den alltid med dig. Mirrokeln finns I en mängd olika mönster och färger och materialet är exklusiv acetat. Tillverkningen sker I Italien.
Tanken är att Mirrokeln ska fungera både som läshjälp och som en snygg accessoar.
Varför inte köpa flera och matcha dem med dina olika stilar?
Mirre själv har alltid en mirrokel smidigt till hands. Hon fäster den som en dekorativ berlock I sina halsband vilket är både snyggt och väldigt personligt.
Priset ligger på 725 kronor och Mirrokeln finns att köpa I Mirres egen hårsalong på Fridhemsplan och på www.mirrokel.se.

 

Artikeln är ett samarbete med mirrokel.se