Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Inspireras av Mårten Nylén

Onsdagen 1 februari startade Mårten Nylén sin nya föreläsningsturné – Nyckeln till Resultat, med målsättningen att förbättra människors hälsa och skapa mer förståelse om hur viktigt det är att må bra utan att komplicera saker. De flesta känner igen honom från Ninja Warrior , Biggest Looser eller någon annan produktion. Modern Lifestyle på föreläsningen och känner stor inspiration att redan idag ta nästa steg för ett hälsosammare liv!

Man behöver inte göra det så komplicerat. Utgå ifrån dina egna förutsättningar. Vart du står idag och vad du vill uppnå. Vad mår jag bra av?  Livet handlar inte om att hitta sig själv, utan om att skapa sig själv. Vem vill jag vara? tycker jag om den personen jag ser i spegeln?

Det viktiga är att hitta en balans mellan de fyra benen –

Motion, kost, sömn och mental balans.

MOTION- Visste du att Sverige är det land i Europa där vi tränar mest? MEN vi är även det land i Europa där vi sitter mest. Hur mycket sitter du? Sätt rimliga mål som du klarar av att utföra. 30 minuters motion om dagen är en bra börja.  När du gör en förändring, sätt mål och delmål. Utforma DIN handlingsplan.

KOST – Vi fungerar efter hur vi äter. Vad behöver jag? Håll koll på näringsinnehåll , energimängd och lägg till ett sunt förnuft. Skippa socker och näringsfattiga råvaror. Tänk även på att handla närprodcerat. En vara som fraktats lång väg, under lång tid är garanterat preparerad med kemikalier för att hålla. Ett tips är att varje dag plocka bort det sämsta och lägga till något riktigt bra på tallriken.

VILA  – Tips för att sova gott. Försök att hålla regelbundna tider. Att kyla ner rummet innan du lägger dig  gör att du sover bättre och framför allt somnar lättare. Möt morgonen med dagsljus.

MENTAL ENERGIBALANS – Prioritera! Kläm inte in en massa saker i ditt liv. Tänk att för varje sak du lägger till ska du även plocka bort något annat. Prioritera hellre bort än lägg till. Se till att få egentid.

Detta är några saker som Mårten Nylén pratar om i sin föreläsning , Nyckeln till Resultat.

Om du går på denna föreläsning kommer du med säkerhet att få med dig nyckeln hem. Det är ett ganska enkelt redskap.

 

Nyckeln till Resultat

Se över din hälsa, välj GLAD.

Föreläsningen Nyckeln till Resultat är en inspirationsföreläsning om hälsa som passar alla oavsett person, nivå och målsättningar.
Föreläsningen ska ge nytänk och motivation, konkreta tips varvat med Mårtens kunskap, erfarenhet och personliga historier. Mårtens går på djupet i sin egen teori Balansbordet och hur man enkelt använder den för att skapa balans, hälsa och resultat.
Mårtens föreläsning är fullmatad med positiv energi och inspiration. Han har en unik förmåga att förmedla vikten av livsbalans och att prioritera sig själv. Mårten ger oss enkla verktyg för att vi ska klara av att nå våra mål att få en bättre hälsa.

Här är planen för föreläsningsturnén. Fler städer släpps inom kort.

Nyckeln till resultat