Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Marc Jacobs beauty – exklusivt hos Sephora

Våren hos Marc Jacobs Beauty har ett stilrent och tidlöst uttryck. Nya musan, skådespelerskan Winona Ryder är ansiktet utåt för denna svala vårkollektion som genomsyras av avskalade svartvita nyanser i ett vackert grafiskt format.

Marc Jacobs exklusiva makeupkollektion, Marc Jacobs Beauty, har precis som modeskaparens klädkollektioner kreativiteten i fokus. Produktlinjen består av innovation hud och makeup produkter samt lyxiga makeupborstar, alla med tydliga referenser till Marcs modekollektioner. Marc Jacobs Beauty säljs exklusivt hos Sephora i Sverige.

 

velvet noir- marc jacobs

Velvet Noir
Mascaran Velvet Noir är en volymmascara som på bara ett svep ger fransarna en oöverträffad volym. Den krämiga formulan består av en sammetslen konsistens som är ett resultat av den unika blandningen av krämiga vaxer och geler. Den svängda borsten ger en generös mängd mascara i mitten av fransraden för en mer intensiv blick.
Pris: 315 kronor

 

 

marc jacobs eyeliner

Fineliner
Fineliner är en gel-eyeliner med en unik precision som gör det enkelt att skapa de allra finaste och skarpaste linjerna! Fineliner kommer i en vit och en svart nyans för att skapa en intensiv blick. Den vita eyelinern kan med fördel appliceras på den inre ögonvrån för att ge intrycket av större ögon. Den svarta nyansen appliceras sedan längs fransraden för att skapa en illusion av fylligare ögonfransar och tillsammans skapar de båda nyanserna en tidlös look. Finelinerns textur och konsistens gör den enkel att applicera och tack vare den långvariga formulan hålls eyelinern på plats hela dagen.
Pris: 225 kronor

councealer & borste från marc jacobs

Re(marc)able Concealer och The Conceal Eye Brush
Denna heltäckande concealer förvandlar trötta ögon och döljer mörka ringar direkt. Med sin matta finish och rika pigmentering täcker den omedelbart ojämn hy runt ögonen. Tack vare innehållet av näringsrika ingredienser så som sojaproteiner, sheasmör och kokosvatten ser Re(marc)able Concealer dessutom till att reducera uppkomsten av de fina linjerna runt ögonen. Till denna concealer lanseras även en concealerborste med vinklat borsthuvud och syntetiska strån som ger en perfekt applicering av concealern.
Pris: 340 kr för concealern och 340 kr för borsten.

nagellack från Marc jacobs

 

Enamored Blaquer and White Snow
Denna vår lanserar Marc Jacobs Beauty två nya grafiska lack till nagellacksserien Enamored. De två nyanserna Blaquer och White Snow är rika på pigment och ger en intensivt elegant finish med lång hållbarhet.
Pris: 225 kr

svart nagellack från Marc jacobs

 

De lip lacquer hot hot hot, finns i färgerna svart, rosa, silver och kostar 328 kronor . Detta är bara ett axplock av alla härliga make-up produkter som finns i sortimentet. lipgloss från marc jacobs