Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Frisörens favoritprodukt

Erika Lyko är frisör och  delägare av Lyko, hårvårdsprodukter på nätet och nu även i 35 butiker runt om i landet.

lyko.se

Melon sensation

-Jag jobbar som frisör på Lyko, där får jag jobba med det jag verkligen älskar! Färga hår och få vara kreativ är en härlig arbetsuppgift. När jag inte spenderar mina dagar på salongen finns jag som studioansvarig för våra Lyko frisörer ute i landet. Där blandas dagarna med allt från att planera utbildningar och utveckla vår frisörverksamhet till att ta fram nya produkter!

 Den produkt som jag inte kan vara utan är absolut torrschampo! Det är en produkt som räddat mig många gånger. Jag tycker jag allt för ofta inte hinner att tvätta håret , eller bara det att håret känns platt och trist. Torrschampo gör att håret ser fräscht ut, ger volym och textur! En riktigt allt i ett produkt, och en produkt som alltid finns med mig i väskan.

Dessutom är den superenkel att använda, bara att spraya i botten och sedan massera in med händerna! Självklart är min favorit Melon Sensation som jag själv varit med och tagit fram!


Torrschampo från Lyko