Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Få det perfekta håret med GA.MA Italy Professional

GA.MA Starlight

 

Modern Lifestyle var med när  Zap PR bjöd in till pressfrukost på fantastiskt mysiga Lydmar Hotel. i samarbete med hårvårdsföretaget  GA.MA Italy Professional.

 

GA.MA lanserades 1969 av visionären Mario Gardini i Bologna, Italien. Målsättningen var att skapa den bästa professionella plattången i världen. Den första modellen, GA.MA 110, blev snabbt erkänd av stylister under 70- och 80-talet. Under slutet av 90-talet blev plattången en vanligt förekommande stylingprodukt i hemmen och GA.MA växte sig stark även för privatpersoner. Idag har de expanderat sitt område och erbjuder, förutom sina prisvinnande plattänger, även locktänger, hårtrimmers och hårfönar, fortfarande med samma höga kvalitet som var målet redan 1969. GA.MA säljs i över 50 länder.

GA.MA Starlight

 

GA.MA Starlight Platinum GA.MA Starlight Platinum har en stilren design och kommer i en snygg box som är smart och enkel att bära med sig. GA.MA Starlight Platinum har ett justerbart intervall från 160-230°C. Plattången är utrustad med den unika Instant Heat-teknologin där de keramiska plattorna snabbt når en ideal arbetstemperatur och värmen fördelas jämt över plattornas yta för att skonsamt platta håret från rot till topp. Platt eller lockar? Du väljer. Håret får en fin lyster!

GA.MA Power hårfön

GA:MA Power Den kraftfulla luftstrålen som genereras av AC-motorn gör GA.MA Power till den perfekta hårfönen. Fönen är både tyst och skonsam för håret och hjälper dig att skapa din idealstil på nolltid. Den ergonomiska designen och mjuka gummerade ytan ger ett bekvämt och säkert grepp. GA.MA Power med keramisk teknologi har 6 temperaturer, 2 hastigheter och nerkylning .

Glöm inte att skydda håret med värmeskydd  när ni använder värmeverktyg.

GA.MA Protect Ion. Värmeskydd för håret

 

Jag fick själv agera hårmodell när Melek visade hur gästerna skulle använda plattången. Här testar Claudia Galli Concha att locka mitt hår med GA.MA starlight Platinum. Det blev ett snyggt resultat både med lockar och en platt frisyr.

GA.MA pressfrukost

Foto: Ivan da Silva – Zap PR

Malin Tilja testar GA.MA starlight