Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Esthechoc, världens första skönhetschoklad

Skönhetschoklad

Esthechoc heter chokladen som har utvecklats och patenterats av forskare från Cambridge University. Produkten är utvecklad efter tio års omfattande och oberoende forskning på kakaopolyfenoler och fria radikaler, samt kliniska undersökningar och ett stort antal studier. Produkten har fått fem prestigefyllda utmärkelser och är patentskyddad i EU och USA. Ytterligare tre patentansökningar är under process i 35 länder. Produkten är vinnare av:

”Beauty challenger awards skincare” och ”Beauty challenger awards grand prize” där flera av konkurrenterna bestod av stora skönhetsföretag.

Mer än 3 000 patienter har deltagit i medicinsk forskning och kliniska tester. 1 chokladbit ( 7,5 gram) om dagen i minst tre veckor utlovar resultat som föryngrar huden. I bit innehåller endast 38 kalorier, så du kan njuta med gott samvete, varje dag.

Skönhetschoklad

Kombinationen av kraften i mörk choklad och antioxidanteffekten hos astaxantin från alger förbättrar syretillförseln via plasma lipoproteiner, som i sin tur tillsammans med den förbättrade mikrocirkulationen från kakaopolyfenolerna har en unik effekt på huden.
Esthechoc förbättrar mikrocirkulationen, ger huden näring, syre samt avgiftar huden från slaggämnen. Esthechoc bekämpar effektivt åldersrelaterad förlust såsom fasthet, mjukhet och lyster. Esthechoc arbetar inifrån för en ungdomlig och strålande hud.

nomineringar

Produkten lanserades i Sverige i samband med ett event arrangerat av Wonderland event, för några veckor sedan.

Esthechoc lansering i Sverige

Jag kan gott och väl leva med att äta en chokladbit om dagen. Resultat utlovas efter en tre veckors användande. Måste ändå säga.. Varför har ingen kommit på detta tidigare?

 

Text och bild: Malin Tilja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *