Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Erbjudande på lyxiga hudvårdsbehandlingar

Adeli Hudvård ,Swedenborgsgatan

Unna dig sköna , avkopplande och välgörande behandlingar för hela kroppen för både män och kvinnor.

Adeli Hudvårdssalong startades i Stockholm år 2000. Verksamheten drivs av Parima som har sitt ursprung från Persien. När hon kom till Sverige var hennes dröm att ge sina barn trygghet, bo så hon såg vattnet från sitt fönster och att ha ett eget företag. Dessa önskningar har hon förverkligat. Hennes vision är att fortsätta att infria drömmar, men även sina kunders drömmar. Hon jobbar för att besökarna alltid ska känna sig välkomna när de kommer, bortskämda under behandlingen och belåtna när de går.

-Jag tror att många av de val vi gör styrs av det vi berörs av. I mitt arbete som hudterapeut är beröringen central i mötet med kunden. Att vara en god lyssnare är en förutsättning för att förstå min kunds behov.

Modern Lifestyle har fått möjligheten att erbjuda er läsare 15% rabatt på valfria behandlingar på salong Adeli Hudvård som ni finner på  Swedenborgsgatan 27 i  Stockholm.

T-bana: Mariatorget eller Medborgarplatsen. Pendeltåg: Södra station.

Tips från Modern Lifestyle!  Testa Diamantslipning för en perfekt yta

Toppmodern hudslipning för både ansikte och kropp. Snabb, effektiv och smärtfri! Resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Diamantmunstycket peelar bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret samt du långt din ungdomliga lyster tillbaka.

Om du vill läsa mer om mitt besök på på Adeli Hudvård och vad jag tyckte om behandlingen och resultatet kan du klicka in här.

Klicka vidare till Bokningen och uppge koden MODERN LIFESTYLE, så erhåller du 15% rabatt på någon av de härliga behandlingar som salongen erbjuder. Du kan även lyfta på luren och ringa salongen

08-4289580.

Foto: Adeli Hudvård