Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Prisbelönat super serum elixir

ELEMIS är det innovativa brittiska spa- och hudvårdsvarumärket som behandlar mer än 6,5 miljoner människor varje år genom sitt nätverk av exklusiva hudvårdssalonger och SPA. Den framgångsrika kombinationen av kraftfulla naturliga ingredienser, banbrytande teknologi och kliniskt bevisade studier har gjort det möjligt för ELEMIS att ge dig några av de mest effektiva anti-aging produkterna och professionella SPA-behandlingarna skönhetsindustrin någonsin har sett.

Vid varje ny produktlansering och varje utförd SPA-behandling, är ELEMIS målsättning att behandla specifika hud- och kroppstillstånd genom effektiva formulas för att uppnå kraftfulla resultat.

PRO-COLLAGEN SUPER SERUM ELIXIR är en nyintroducerad superkraft på marknaden. Produkten är även kallad ELEMIS ”marina hjälte”, då den innehåller Padina Pavonica. En marin ingrediens som fungerar som en ”filler” genom att binda vatten i huden och främjar produktionen av molekyler som  ansvarar för fasthet och elasticitet.Här lanseras den i sin mest koncentrerade form. De övriga huvudingredienserna i produkten är Afrikansk Björkbark, Rödalgsextrakt, Camelina olja, Hyaluronsyra och peptider som alla fyller värdefulla funktioner för huden. Produkten har en dubbel. I hudytan stärks cellerna till att bibehålla sina optimala nivåer, vilket ger huden dess fasthet. Dessutom ”fyller” den effektivt ut befintliga fina linjer och rynkor på djupet. Dubbel effekt med bevisade resultat. Inte för intet som produkten  vunnit priser!

Elemis

 

 

ELEMIS PRO-COLLAGEN SUPER SERUM ELIXIR finns på utvalda spa runt om i Sverige och på Skincity.

Pris: 795 :-