Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Dölj utväxt och grå hårstrån med Cover Up!

coverup hårspray

Glöm tråkig och trist utväxt. Nu finns räddaren i nöden! Cover Up täcker skonsamt och temporärt din utväxt mellan fägringarna, på bara några minuter.

Den ultimata quick-fixen för att bli av med utväxten heter Cover Up. Produkten innehåller inga farliga kemiska ämnen och pigmenten som används är i form av järnoxid som lägger sig på håret och tränger därför inte in i hårstråna. Cover Up som är i sprayform, ger ingen permanenta infärgning utan tvättas ur på en till två tvättar. Hur länge pigmentet sitter i beror helt och hållet på din hårtyp.

Tack vare samma munstycke som majoriteten av Vision Haircares befintliga produkter, finfördelas sprayen vid applicering för ett naturligare resultat! Lätt som en plätt. Fixa utväxten på några minuter innan du kliver in på festen.

Cover Up finns i svart, mörkbrun, ljusbrun och säljs bland annat på  lyko.se och utvalda frisörsalonger runtom i landet för 199:-/125 ml. Om du är blond och har en skarp utväxt, kan du tona ner kanten med den ljusbruna nyansen för en snyggare övergång.