Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Avancerad hårvård lanseras i Sverige

Lyko presenterade här om dagen ett nytt hårvårdsmärke som dom blir först i Sverige med att sälja i sina butiker och på nätet. Philip Kingsley levererar produkter av hög kvalitet som tar hand om både ditt hår och din hårbotten.

Över 60 års forskning ligger bakom produkterna som tagits fram av mannen som myntade uttrycket ” Bad hair day”. I Philip Kingsleys kundkrets finns bland annat kända namn som Audrey Hepburn, Kate Winslet och Cate blanchett. Produkterna är anpassade efter de olika hårtyperna  fine hair, medium hair, coarse hair, African carribbean hair.

hårvårdsmärket Philip Kingsley tlll Sverige

Trichoteraphy , serien för fint eller tunt hår består av :

  • TRICHO PRO är en volymgivande proteinspray som minskar håravfall och förbättrar hårets kvalite. Sprayen är rik på antioxidanter som återfuktar och stärker håret, samtidigt som den ger glans och fyllighet.
  • TRICHO 7 är dagliga droppar för håret som är rika på antioxidanter , mjukgör håret och skyddar mot fria radikaler. Produkten ger ett omedelbart intryck av mer volym  och fylligare hår.
  • TRICHO COMPLEX  Vitaminer och mineraler.

Hårvård från Philip Kingsley

hårvård på Lyko.seVi får ju alltid höra att vi inte ska tvätta håret för ofta. Philip Kingsley menar att vi ska göra det. Vi fick se en bild av hur hårbotten ser ut efter två dagar utan tvätt. Det var ingen härlig syn……Philip Kingsley har tagit fram produkter som vårdar vår hårbotten och stärker håret oavsett om vi tvättar håret varje dag. Det finns även produkter för dig som vill ha parfymfria produkter utan parabener.Produkterna är framtagna av världens ledande hårterapeuter. Dessa hår och hårbotten experter har tagit fram en produktserie som gör håret friskt och vackert. Produkterna har fått en rad nomineringar.Philip Kingsleys nomineringar

Produkterna hittar du HÄR på Lyko.se.

Text & bild: Malin Tilja

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *