Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Årets modejulklapp

Ett riktigt universalplagg som nu har setts en tid och som går att hitta i de flesta butiker i modebranschen. När årets modejulklapp utses för nionde året i rad är det bomberjackan som får stå i rampljuset.

Från att ha varit en lågintensiv långkörare i garderoben har den fått ett nyväckt intresse och syns ute på marknaden i många olika varianter på både dam och herrsidan. Färgglada, blommiga, mönstrade, ja alla varianter och vi älskar den!

Bomberjackan har verkligen varit en storsäljare i år. Att plagget dessutom är en klassisk modell som håller länge i garderoben har vi också blivit varse om.

Bomberjackan har  blivit ett basplagg för både dam, herr och även barn. I år använder vi den klassiska bomberjackan som den nya kavajen och med olika uttryck som i siden, med stora prints eller som klassiskt ytterplagg.

årets modejulklapp 2016

Bomberjackan är en symbol för den starka våg av street- och workwear som påverkat modebranschen väldigt mycket de senaste åren. Årets modejulklapp utses av Svensk Handel Stil tillsammans med Swedish Fashion Council.

Bomberjacka årets modejulklapp

Dessa dam jackor kommer från: rosa – Fanny Mitchel, blommig – Gant, Rosa/vit- Madlady.

Herrjackor: grön- Cheap monday, blå -junkyard