Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Budgettips! – Alla hjärtans dag

Tillhör du dem som tycker att Alla hjärtans dag ställer för höga krav på fantasin och plånboken eller tycker du att det är årets mest romantiska dag?

Vad är egentligen den ultimata presenten? Är det en dyr weekendresa, en chokladask eller en kärleksfull gest?

Vi har listat upp några tips som varken gör hål i plånboken eller slår knut på dig. Låt romantiken flöda med små enkla knep.

  • Bjud på en mysig middag hemma med skön musik och härliga doftljust. Tips, KÅRBY Organics. Svenska ekologiska doftljus med dofter från naturen.

KÅRBY Organics

  • Ge bort ett hemmagjort presentkort på en härlig massage. Tips på oljor, Weleda lavendel relaxig body oil 189 kronor.  Hammam massage olja från Rituals  passar både herr och dam i doften , 150 kronor.

 

 

massageolja

  • Tappa upp ett härligt väldoftande skumbad till din älskling. Dämpa lyset och tänd ljuslyktor. Bjud på en skön skalpmassage under badet. Tips på badskum, Rituals badskum i olika dofter 150 kronor. Fenjal badskum 99 kronor.

  • Skriv en romantisk dikt till din älskling, en familjemedlem eller en kär vän. Välj ut ett extra fint papper och en bra penna.

 

  • Köp en stor bukett rosor, men gör det dagen innan. På alla hjärtans dag läggs det ofta på en hel del på priset.  Skapa ett personligt kort.
    rosor

 

  • Har ni en lång historia tillsammans? Gör en fin klippbok med foton och små citat. En otroligt fin present och ett fantastiskt minne att bevara.

 

  • Bor ni tillsammans, väck din käresta med en romantisk frukost på sängen. Även om det är en tidig vardagmorgon, ställ klockan en halvtimme tidigare just denna enda dag.

 

  • Är du singel, uppvakta en nära vän lite extra. Bjud på en gofika, köp en liten blomma, eller skicka en gullig hälsning full av kärlek i ett sms. Man kan aldrig få nog mycket uppskattning.

 

MISSA INTE VÅR ALLA HJÄRTANS DAGS TÄVLING, DÄR TRE LÄSARE VINNER KÅRBY ORGANICS HÄRLIGA DOFTLJUS!

VI ÖNSKAR ER ALLA EN UNDERBAR OCH ROMANTISK ALLA HJÄRTANS DAG!

hjärta