Modern Lifestyle

Modern Lifestyle

Beauty , Health & Fashion

Akademiklinikens supertrio

akademiklinikens supertrio

Akademiklinikens Supertrio består av tre produkter som exfolierar och rengör huden på djupet, återfuktar, skyddar och gör huden mer mottaglig för efterföljande hudvård. Pure Radiance Cleanser, Pure Berry Toner och Pure Triple Peel ger tillsammans en unik kombination av hydroxisyror, fruktenzymer och ett kraftfullt skydd av antioxidanter. Huden känns ren och återfuktad med en jämnare hudstruktur och friskare hudton.

En fräsch serie med en uppfriskande doft som ger huden en riktigt lyxig känsla.

 

Pure_Radiance_Cleanser

Pure Radiance Cleancer – NYHET! En lätt exfolierande och återfuktande rengöringsgel som effektivt avlägsnar smuts, makeup och överskottstalg, utan att störa hudens skyddande barriärfunktion. AHA-syror och enzymer avlägsnar döda hudceller och bidrar till för- bättrad ytstruktur. Botaniska extrakt från bland annat Aloe Vera, Hallon, Lakritsrot och Kamomill förebygger rodnad och irritation samtidigt som Sodium PCA och Pantenol återställer hudens fuktbalans.

Pris: 200 ml 450 kronor ,  50 ml 150 kronor.

 

Akademiklinikens Pure berry toner

Pure Berry Toner Ett uppfräschande och återfuktande ansiktsvatten som ger huden ett optimalt skydd mot fria radikaler. Pure Berry Toner är fylld med naturliga och välgörande vitaminer från hallon, vindruvor och granatäpple som effektivt förebygger förtida hudåldrande. Fina torrhetslinjer och ojämn hudton motverkas aktivt av bland annat Glucosamin, Tripeptider och Vitamin C. Aloe vera, Allantoin och Sodium PCA verkar svalkande, återfuktande och lugnande.

Pris: 200 ml 450 kronor,  50 ml 130 kronor.pure triple peelPure Triple Peel En kraftfull gelpeeling med trippelverkande funktion som effektivt avlägsnar döda hudceller och verkar stimulerande på cellförnyelsen. En unik kombination av hydroxisyror, fruktenzymer och riskli ger en omedelbar känsla av förfining och strukturförbättring. Hudens yta poleras och rengörs samtidigt som de djupare lagren aktiveras och stimuleras, vilket bidrar till en jämnare yta med förbättrad lyster och hudton. Pure Triple Peel kan även användas som en peelmask.

Pris: 50 ml 490 kronor.

Vacker och slät hy behöver inte handla om plastikkirurgi. Ta hand om din hud med vårdande produkter för ett åldersförebyggande resultat.